Känns det som att tiden och orken till att hålla rent och fint hemma knappt räcker till?

Det är mycket som ”stjäl” vår tid idag och förutom att jobba, gå i skolan och pendla mellan det och hemmet vill vi kanske lägga tid på fritidsaktiviteter och hinna umgås mer med familj och vänner.

Att ha någon som kommer hem och städar och håller rent hemma kan göra att allt det du drömmer om blir möjligt!

Dessutom har privatpersoner idag det extra förmånligt i och med det RUT-avdrag som många är berättigade till. Det betyder att du som privatperson endast betalar halva priset på all form av städning i hemmet. Kontakta oss för mer info eller läs mer om RUT-avdraget HÄR!


Städstugan erbjuder två sorters hemstädning för dig som privatperson-  finstädning eller storstädning.

  • För dig som vill ha en kontinuerlig städning i hemmet och slippa viga helgerna åt städningen rekommenderar vi tjänsten finstädning- en återkommande städtjänst hos Städstugan. Vid denna tjänst får du själv välja städintervall- varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden.  När du bokar finstädning från Städstugan kontaktar vi dig för en kostnadsfri genomgång av huset där vi går igenom dina önskemål. För oss är det viktigt att vi vet vilka förväntningar du har som kund och vad just du vill ha hjälp med. På så sätt blir varje städning personlig så att den passar just dig! Första gången som det är dags att städa görs en storstädning (se beskrivning nedan) och det är för att vi ska veta att huset är helt rent när finstädningen sedan ska sättas igång. Det betyder också att första gången kommer att ta något längre tid än vid en finstädning. När vi sedan sätter igång med finstädningen går vi genom varje rum och har såklart alltid med oss de önskemål och förväntningar du som kund berättat om vid vårt första möte.

Denna typ av städning har ett bättre pris i och med att det är en återkommande tjänst.

Pris: 210:- / h  (ingen bindningstid, 1 månads uppsägningstid) Pris avser efter RUT

Om man knappt har tid att städa till vardags- hur ska man då hinna storstäda?

  • För dig som endast vill ha städat någon enstaka gång rekommenderar vi tjänsten storstädning. Vid en storstädning görs en rejäl grovstädning. Det betyder att vi, förutom att gå igenom hela hemmet rum för rum, lägger ner lite extra tid och kraft på platser som ofta är mer utsatta såsom kök och badrum. Här rengör vi även golvbrunn i badrummet. För att se en detaljerad beskrivning av allt som görs vid en storstädning kan du se bifogat dokument nedan.
Pris: 225:- / h Pris avser efter RUT